Boka en visning!

Som besökare kan du alltid komma in till oss under våra öppettider och få en guidad visning av våra konsthallsvärdar (i mån av tillgänglighet och tid).

Kom in till oss så visar vi dig aktuell utställning!

Guidade visningar – grupper

Det går att boka en gruppvisning utanför ordinarie öppettider. Ta med klassen, kollegorna eller vännerna och få en guidad visning av aktuell utställning.

Vi visar utställningen utanför ordinarie öppettider på tisdag, onsdag och torsdag mellan kl 11-14.

Gruppvisning (max 15 personer) måste bokas senast en vecka innan visningstillfället.

För specialvisningar/ gruppvisningar kan du skicka din förfrågan här. Eller maila din förfrågan till: botkyrkakonsthall@botkyrka.se

 

Aktuella Utställningar

Konsthallen:

MAMI:AMA:MÖDRAR
29 augusti – 16 januari

MAMI : AMA : MÖDRAR är resultatet av en kollektiv process där 9 konstnärer och kulturarbetare gått ihop för att skapa en utställning som belyser och gestaltar mödrarnas berättelser.

Bland verken synliggörs de komplexa relationerna mellan mor och barn, vittnesmål till mödrar som bär på migrationens erfarenhet, och det ofta absurda i mötet med välfärdssamhällets olika system.

Mer information: https://www.botkyrkakonsthall.se/evenemang/modrar/

 

Arkivet:

Especially Vulnerable
15 oktober – 12 december

I Botkyrka konsthalls arkiv presenteras projektet Especially Vulnerable som rör sig i stadens infrastruktur mellan elstationer och gångbroar i norra Botkyrka. Den enskilda kroppens utsatthet sätts i ett större sammanhang av samhällsstrukturer och rumsliga normer. Projektet innefattar skulpturala föremål, ett referensarkiv och ett dokumenterat performance i samarbete med filmaren och fotografen Lasmi Belmar.

Mer information: https://www.botkyrkakonsthall.se/evenemang/vernissage-especially-vulnerable/