Staff

Kerstin Gezelius

Konstpedagog

Kerstin arbetar i konstverkstan där hon leder skapande aktiviteter för olika grupper, utbildningar och samtal, samt barnaktiviteter under lovlediga dagar. Hon arbetar även med Junior Residence.

Saadia Hussain

Konstpedagog

Konstpedagog med ett stort fokus på att göra konsten relevant och tillgänglig för fler, framför allt i lokala samskapande projekt. Saadia är även ledare för Junior Residence.

Mikael Nyström

Projektledare, urban konst

Mikael arbetar med att skapa tillfällen och plattformar för unga vuxna att utveckla sina kunskaper inom konst, design och olika former av skapande. Han är projektledare för nätverket Färgsättarna och Ateljé BK.

Sofia Lundin

Intendent offentlig konst

Sofia arbetar med offentlig konst, både i form av enprocentsuppdrag och tillfälliga projekt, och ansvarar även för kommunens konstsamling.

Patricia Palma

Kommunikatör & pressansvarig

Patricia arbetar med allt som rör kommunikation, sociala medier, pressfrågor och innehållet på hemsidan.

Anneli Bäckman

Curator

Anneli arbetar med utställningar och program, olika former av samarbeten och driver Residence Botkyrkas verksamhet.

Miriam Andersson-Blecher

Konsthallschef

Miriam Andersson Blecher har arbetat i Botkyrka konsthall sen 2006. I sin tidigare roll som kurator för program och pedagogik har hennes fokus legat på samtidskonst och pedagogiska strategier samt deltagande. Idag arbetar hon även med fokus i det offentliga rummet kopplat till stadsplanering och lokal påverkan.

Contact us:

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.