Konstlov: Krukmakarverkstad

2 april–4 april, kl 13–15
Konstverkstan, Botkyrka konsthall

Välkommen till Botkyrka konsthalls konstverkstad under påsklovet! Vi kommer vi att skapa krukor av lera till sommarens plantor.

Prova på att arbeta med lergodslera och skapa olika sorters krukor, stora eller små, med olika mönster och former.

🪴 Alla alster kommer att brännas och de kan sedan användas till att plantera växter i 🪴
👉🏼 När krukan är bränd hämtar du den i konsthallen och kan då passa på att plantera i den.

Mer information:
Datum: tisdag 2 april, onsdag 3 april och torsdag 4 april, kl 13-15.
Ålder: För hela familjen, barn i alla åldrar.
Plats: Konstverkstan i Botkyrka konsthall, Fittja torg 14, ingång från baksidan.

Anmäl dig / ditt barn genom att ringa eller sms:a oss på: 072-5966284 (Konsthallens telefonnummer) när du sms:ar oss glöm inte att skriva ditt/barnets namn, vilken dag ni vill komma och hur många som kommer.

Välkommen!