Välkommen till en ritual i form av en sammankomst som riktar sig till dig som har en migrerad mamma, särskilt utanför Europa och de anglosaxiska länderna.

Gülfidan Tansu Ogan och Macarena Dusant kommer att leda, genom öppna samtal och läketrumma, ett arbete för att påbörja en betraktelse av våra migrerade mödrar. Vi vill skapa en trygg plats att mötas på, utifrån mjukhet, värme och med respekt för varandra.

Varje människa har sin unika historia och erfarenhet. Med ödmjukhet för de sorger många bär till sina mödrar är intentionen till den här sammankomsten att agera som startpunkt till en läkningsprocess för att lätta på generationsbaserade tyngder.

Läkningsprocessen av mödrasår och bearbetning av arvet från våra förföräldrar är många gånger ett livslångt arbete och behöver ofta mycket tid, utrymme och vilja. Denna sammankomst är en introduktion till att formulera och ta sig an ett läkande arbete av ens arv.

Sammankomsten vänder sig till dig som upplevt mödrars sorger, längtan och villkor i det svenska samhället. Men också till dig som behöver läka mödrasår, mödrar som kanske inte alltid har kunnat vara mödrar.

 

ANMÄLAN KRÄVS!
Anmäl dig genom att maila till: macarenadusant@gmail.com.
Max 10 platser. Sammankomsten är gratis.
Obs: sammankomsten sker nu endast söndagen den 11 oktober.
.
Vid bekräftad anmälan kommer du att få en förberedande uppgift inför sammankomsten.
.
Gülfidan Tansu Ogan är viskvinna och i sin praktik arbetar hon med helande och vägledning.
Macarena Dusant är konstvetare, skribent, brujita de corazón och deltar i utställningen MAMI : AMA : MÖDRAR.
.
.
Programmet sker i samarbete med ABF Botkyrka-Salem.