Sommar i Botkyrka konsthall

På sommarlovet kan du komma till oss för att skapa och ha roligt tillsammans med våra konstpedagoger i verkstan. Det kommer att vara olika aktiviteter varje vecka, och för olika åldrar. Måla, rita, experimentera med textiltryck, bygg med lera och mycket mer!

Plats: Konstverkstan i Botkyrka konsthall.
Datum: Från 16 juni -17 juli
Tid/dagar: Tisdag till fredag, mellan kl. 13 – 15.

Förra året hade vi drop-in till alla våra lovaktiviteter, den här sommaren är det lite annorlunda. På grund av rådande läge med Coronaviruset behöver vi ha färre deltagare i grupperna och därför är det viktigt att alla som ska delta anmäler sig, så vi kan säga till när platserna är slut. (Nummer till anmälan hittar du till höger).

Aktiviteter:

Vecka 25 , 16-19 juni.
Textilverkstad för barn 7-9 år
Under fyra eftermiddagar får du prova på att måla och trycka på tyg.
Pedagog: Malin Dahlberg

Vecka 26, 23-26 juni
Keramikverkstad för barn 8-12 år
Under fyra eftermiddagar får du prova på att arbeta med lera. Vi tummar, ringlar och kavlar olika föremål och skulpturer. Efter kursens slut torkas och bränns leralstren och hämtas vid ett senare tillfälle.
Pedagog: Maria Kihlberg

Vecka 27, 30 juni – 3 juli
Bild- och formverkstad för barn 8-12 år
Under fyra eftermiddagar får du prova på att skapa konst med olika material och tekniker.
Pedagog: Ruhani

Vecka 28, 7-10 juli
Bild- och formverkstad för barn 8-12 år
Pedagog: Ruhani

Vecka 29, 14-17 juli
Textilverkstad med målning och tryck för barn 10-14 år
Under fyra eftermiddagar får du prova på att måla och trycka på tyg.
Pedagog: Malin Dahlberg

ANMÄLAN:

OBS! Anmälan öppnar 2 juni.

För att anmäla dig/ditt barn, ring eller sms:a till 072-5966284 under konsthallens ordinarie öppettider.

Vi behöver följande information:

1.Namn och telefonnummer + adress barn.

2. Namn och telefonnummer förälder/vårdnadshavare

Anmälan är bindande och gäller för en hel vecka (tisdag – fredag) kl. 13-15.