Måla med Luz - vernissage!

22 maj, kl 15–17
Arkivet i Botkyrka konsthall

”Måla med Luz” är en konstkurs skräddarsydd för vuxna som vill utforska och förstå grunderna i målning tillsammans med konstpedagogen Luz Miranda.

Kursen, som inleddes i mars, har gradvis utvecklats till en inkluderande samlingsplats där deltagarna kan måla tillsammans, öva på det svenska språket och njuta av gemenskapen. Gruppen består av invånare från Botkyrka kommun, inklusive äldre pensionärer och kvinnor som är hemma på dagarna. Deltagarna är nybörjare inom måleri och har genom kursens gång fått en grundläggande förståelse för färglära och komposition, samt lärt sig hantera olika målartekniker och verktyg för att arbeta med akrylfärg.

Nu är det dags för gruppen att visa upp sina verk i Arkivet på Botkyrka konsthall. Varje deltagare kommer att presentera två av sina konstverk.

Varmt välkommen på vernissage!