Förskola

I våra workshops för förskolor erbjuder vi barnen en lekfull upplevelse där de får utforska våra utställningar och ta del av några konstverk. Målet är att väcka deras nyfikenhet och främja samtal kring konst. Våra konstpedagogiska workshops är ofta inspirerade av den aktuella utställningen i konsthallen, men anpassas ofta efter förskolans teman.

Förskolans pedagoger kan boka olika workshops från vårt utbud inom ”Boka kultur”-programmet, som alla pedagoger i Botkyrka har tillgång till.

För personal inom förskolan, skola och fritidsverksamhet
Vi erbjuder även personalutbildningar med olika teman. Våra utbildningar kombinerar teori med praktiskt skapande, för att ge er verktyg att integrera dessa i er dagliga verksamhet.

Lerklös
Just nu erbjuder vi en personalutbildning i lera. Mer information hittar du på Boka kultur.

Kontakt och information:
Kerstin Gezelius, e-post: kerstin.gezelius@botkyrka.se tel:0708-861318