Skola

Vi erbjuder alla skolor i Botkyrka att ta del av vårt program och besöka oss  i vår konstverkstad. Vi inspireras av samtida konst och arrangerar kreativa workshops där vi utforskar olika teman.

Under ett skolbesök hos oss får ni ofta en visning av den aktuella utställningen i konsthallen. Därefter går vi upp till konstverkstan för att reflektera över konstverken och öppna upp för skapande, samtal och diskussion i den efterföljande workshopen. Vi kan ibland skräddarsy vissa besök och anpassa workshopen till skolans teman.

Det är kostnadsfritt för skolor och förskolor i Botkyrka kommun att beställa visning och workshop.

Botkyrka konsthall erbjuder Kulturell allemansrätt för elever i årskurs 6. Läs mer i Boka kultur.

Vi arbetar även med Skapande skola projekt.

För personal inom förskolan, skola och fritidsverksamhet
Vi erbjuder även personalutbildningar med olika teman. Våra utbildningar kombinerar teori med praktiskt skapande, för att ge er verktyg att integrera dessa i er dagliga verksamhet.

Lerklös – Just nu erbjuder vi en personalutbildning i lera. Mer information hittar du på Boka kultur.

Kontakt och information:
Kerstin Gezelius, e-post: kerstin.gezelius@botkyrka.se tel:0708-861318