PandeMIN

Nästa sommar…

Coronaviruset påverkade mig väldigt mycket. Själv märkte jag inte hur mycket det egentligen påverkade mig. Det är först nu jag märker hur det har påverkat mig.

Sommaren 2020 var den sämsta i hela mitt liv. Coronasiffrorna ökade rejält och friheten var begränsad. Jag hade förväntat mig en resa utomlands men på grund av smittspridningen fick jag sitta isolerad hemma. Tanken på att inte kunna resa gjorde mig ledsen och med tiden ökades min flygfobi.

När jag väl var isolerad hemma det inte kul. På grund av restriktionerna kunde jag inte träffa personer och vara lika social. Att inte kunna prata med andra lika mycket fick min grammatik att förändras betydligt.

När Corona hade nått sin topphöjd blev det en vana för mig att dagligen kolla på de nya coronasiffrorna. Tills idag håller jag på med det.

Än idag finns Corona i samhället och jag drömmer om en dag då jag kan återvända till mitt normala liv. Men den här sommaren tänker jag inte låta viruset förstöra mitt lov.

Av: Albin Rahman, 13 år