Botkyrka konsthalls konstnärliga program består av utställningar, samtal, visningar, föreläsningar och workshops både i konsthallen i Fittja men även runt om i Botkyrka, och i samarbeten med olika aktörer.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar med programmet, har en idé, eller vill tipsa oss om någon konstnär är du välkommen att höra av dig till oss.

Aktuella utställningar och program

Information till våra besökare

Vi har fortsatt stängt! Smittspridningen av coronaviruset fortsätter att öka och vi måste alla hjälpas åt att begränsa smittan. Vi vill såklart öppna så snart…

Just nu!
MAMI: AMA: MÖDRAR

Höstens stora utställning har öppnat! Skapad av nio olika konstnärer som gestaltar mödrars berättelser. I utställningen visas skulpturer, ljudverk, interaktiva installationer, video, fotografi och mer!

Just nu!