Botkyrka konsthalls konstnärliga program består av utställningar, samtal, visningar, föreläsningar och workshops både i konsthallen i Fittja men även runt om i Botkyrka, och i samarbeten med olika aktörer.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar med programmet, har en idé, eller vill tipsa oss om någon konstnär är du välkommen att höra av dig till oss.

Aktuella utställningar och program

The Dream Keeper

Nu öppnar vi vårens och sommarens stora utställning The Dream Keeper, en framtidsskapande undersökning av den afrosvenska konstnären Cecilia Germain, curerad av konsthistorikern Temi Odumosu.

Just nu!
Blood, Earth, Water

Ett samtal mellan konstnären Cecilia Germain och curatorn Temi Odumosu som utforskar centrala teman och berättelser i The Dream Keeper. Vi får en inblick i…

Just nu!