Botkyrka konsthalls konstnärliga program består av utställningar, samtal, visningar, föreläsningar och workshops både i konsthallen i Fittja men även runt om i Botkyrka, och i samarbeten med olika aktörer.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar med programmet, har en idé, eller vill tipsa oss om någon konstnär är du välkommen att höra av dig till oss.

Just nu!

Ett urval av våra tidigare utställningar

I länkarna under hittar du videointervjuer, fotogalleri, pressklipp och mycket mer. Du hittar hela vårat tidigare program i Botkyrka konsthalls arkiv, du kan också bläddra i visaren längst ner på den här sidan för att se alla våra tidigare utställningar.

Tidigare utställningar och program

Här hittar du alla våra tidigare utställningar i stora konsthallsrummet, Arkivet och i Entrén.
Du hittar även tidigare program, events och workshops kopplade till vår utställningsverksamhet.