Botkyrka konsthalls konstnärliga program består av utställningar, samtal, visningar, föreläsningar och workshops både i konsthallen i Fittja men även runt om i Botkyrka, och i samarbeten med olika aktörer.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar med programmet, har en idé, eller vill tipsa oss om någon konstnär är du välkommen att höra av dig till oss.

Härifrån

Botkyrka konsthall inviger de nya lokalerna i Fittja med utställningen Härifrån och bjuder in till vernissage och blockparty tillsammans med Fittja bibliotek!

Arkiv: Resvägar in i framtiden

Den första presentationen av Labyrint & Arkivet i Botkyrka konsthall är en del av öppningsprogrammet Härifrån.

Archives: Itineraries to the Future

ENGLISH. The first presentation in Labyrint & The Archive is in dialogue with the exhibition FROM HERE and curated in collaboration with Abir Boukhari, co-founder…