🌈 Stolta Fittja 🌈

Stolta Fittja blev en succé!

Med barnen från förskolan Myran i Fittja gick startskottet för vår tredagarsfestival. Gruppen med fyra- och femåringarna visade stolt upp den regnbågstrappa som de hade målat inför festivalen, vilket imponerade på alla närvarande vid invigningen. Fittjabor, lokalpolitiker, media och fler bjöds sedan upp för trappan av barnen.

Det gläder oss att så många barn och familjer deltog i festivalen och var med på olika sätt. Så mycket talang och pondus visades upp i sång- och danstävlingen. Våra workshops och andra aktiviteter var fullsatta med glada barn och föräldrar, och det gläder oss extra mycket att vi alla kunde fira mångfalden, våra olikheter och vara stolta över Fittja som plats. Särskilt att alla ska få känna sig trygga att få vara precis som man vill!

Ett stort tack till alla besökare som kom, till alla barn som deltog i talangtävlingen, och till alla som medverkade i våra aktiviteter. Tack till Mångkulturellt centrum, Bibliotek Botkyrka och Fittjapulsen som var med och arrangerade, samarbetspartners och sponsorer som gjorde denna dag möjlig. Tack, tack, tack!

🩷💛💚💙